dames flash zonder punten naar huis

Flash moest het in Assen opnemen tegen de nummer 3 op de ranglijst, terwijl Flash zelf de negende plek op de ranglijst bekleedt. De dames uit Nieuwleusen begonnen afwachtend aan de wedstrijd, waardoor Sudosa-Desto er al snel met een voorsprong vandoor ging. De pass lag goed bij Flash, echter door het sterke blok van de dames uit Assen, kwam Flash er aanvallend moeilijk doorheen. Flash verloor de eerste set met 25-21.

De tweede set leek Flash het beter op te pakken, ook aanvallend kwamen de dames er nu beter doorheen. Maar de dames uit Assen leken zich niet van de wijs te brengen en bleven zakelijk spel vertonen. Flash verloor opnieuw de set met 25-20. De Nieuwleusense dames lieten zich niet kennen en begonnen sterk aan de derde set. De dames waren van plan de voorsprong van 6-12 niet meer weg te geven. Door een goede service serie aan de kant van Sudosa, wisten de dames uit Assen toch weer overhand te nemen en ook Flash verloor deze set (25-21).

De laatste set leek Flash gebroken. De dingen liepen niet meer zoals ze moesten lopen. Toch aan het eind van de set probeerden de dames nog een tandje bij te zetten. Het mocht echter niet baten. Sudosa-Desto maakte de wedstrijd koelbloedig af. Het was een zure avond voor Flash om zonder punten vanuit Assen huiswaarts te gaan. Aanstaande zaterdag zijn de dames vrij, maar zaterdag 3 december nemen ze het thuis om 18.00 uur op tegen Veendam dames 1.

Arne van de Hoek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.