dag van de dialoog in dalfsen

Rondom het thema ‘Praat eens met elkaar’ wordt in de week van 7 tot 12 november voor de tweede keer aandacht besteedt aan de Dag van de Dialoog. Op verschillende plekken in Dalfsen, Lemelerveld, Oudleusen, Hoonhorst en Nieuwleusen worden groepen samengesteld uit mensen, die mee willen doen en die zich hebben aangemeld. De gesprekken worden geleid door een gespreksleider, die er voor zorgt, dat alle deelnemers de ruimte krijgen om hun verhaal te doen . Een gesprek duurt twee tot drie uur.

Door te praten met anderen, als mens tot mens, in een prettige en veilige omgeving ontstaat er meer begrip voor elkaar. Iedereen kan er aan meedoen. Oud of jong, of je elkaar kent of juist niet, een echte Dalfsenaar bent of import, of uit een andere cultuur afkomstig, al pratend en luisterend naar een ander ontdek je dat er veel overeenkomsten zijn. Je krijgt meer begrip voor een ander. Door de gesprekken ontstaan er nieuwe verbindingen tussen mensen in onze gemeente en die kunnen leiden tot nieuwe inzichten, ideeën en plannen. Het wordt nog prettiger in de gemeente Dalfsen te wonen als je anderen wat beter kent. Deelname is gratis. Wil je meer weten of wil je meedoen? Ga naar www.dagvandedialoogdalfsen.nl of meld je aan bij Janneke Dijkhof telefoon : 06 11537675 en e-mail dagvandedialoogdalfsen@gmail.com .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.