Home / archiefcentraal / cursus yoga en mindfulness

cursus yoga en mindfulness

Bij voldoende animo wordt er in het nieuwe jaar op de dinsdagochtend een cursus yoga en mindfulness en een cursus hatha yoga aangeboden in Ommen. Mindfulness wordt tegenwoordig veelvuldig beoefent, het leert je in het “hier en nu” te zijn en leert je op een objectieve wijze je denken en je emoties op te merken. Daardoor leer je vaardiger om te gaan met wat er zich voordoet in het dagelijkse leven.

Naast het leren en beoefenen van de loop- en zitmeditatie tijdens de les, is het zeer aan te raden om thuis dagelijks te oefenen zodat je resultaat van mindfulness kan verwachten. De les wordt gecombineerd met yoga omdat je daardoor al uit je gedachtestroom wordt gehaald. Door het beoefenen van yoga wordt het lichaam soepel en sterk zonder deze zwaar te belasten. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

Als je behoefte hebt om op een rustige en bewuste wijze met het lichaam bezig te zijn. Als je wat stabieler wilt worden, als je wat meer uit je hoofd en meer in je lijf wilt zijn. Als je meer in het hier en nu wilt zijn en wil leren bewust te ontspannen, dan is het wellicht goed om een cursus yoga te gaan doen. De cursussen bestaan uit 20 lessen, die lopen van dinsdag 10 januari tot 5 juni. De yoga en mindfulness les is van 09.00 uur tot 10.30 uur. De yogales van 10.30 uur tot 11.45 uur. Bij onvoldoende opgave in Pro Elan, is het mogelijk deze cursussen te volgen in Brucht, op bovengenoemde dag en tijden. Zie www.yogabrucht.nl voor alle informatie. Voor meer informatie en opgave: Anne-Mieke Tomee, telefoon: 0523-231156. Of via info@yogabrucht.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.