Home / archiefcentraal / cursus ski fit bij kontrast

cursus ski fit bij kontrast

krijgt een trainingsprogramma voor tweemaal per week, helemaal gericht op het skiën, waarbij alles nog even goed getraind wordt; beenspierkracht, uithoudingsvermogen, valtechnieken en skitechnische oefeningen. Op deze manier geniet je alvast van de zes weken voorpret, vóórdat je werkelijk op de latten staat. Volgens Kontrast is het resultaat dat je kunt de hele dag door kunt en je hebt véél minder spierpijn dan normaal. De kosten zijn 75 euro, bel voor een afspraak: 0529 − 434447.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.