Home / archiefcentraal / cursus carinova borstvoeding de beste start

cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova houdt in Hardenberg de gratis cursus ‘Borstvoeding, de beste start’ op donderdag 8 december. De cursus duurt van 19.30uur tot 21.30 uur en beslaat twee avonden: 8 en 15 december. De cursus vindt plaats in het wijkgebouw, Floralaan 1 (Baalderveld) in Hardenberg. Opgave vóór 17 november. Dit kan telefonisch via 0900-8662 (lokaal tarief). Ook kunt u zich opgeven via www.carinova.nl

Borstvoeding wordt gezien als beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.