Home / archiefcentraal / crazy horse en troubadour organiseren tentfeest

crazy horse en troubadour organiseren tentfeest

Crazy Horse en Grand Café de Troubadour houden op zaterdag 31 december gezamenlijk een groot Oud en Nieuw Feest in de feesttent achter de Troubadour. Dit feest wordt georganiseerd voor mensen vanaf 18 jaar en ouder.

De twee kroegen van Hardenberg hopen met dit feest het antwoord te geven op de vraag van vele van hun klanten. “We kregen direct na de zomer al de vraag van onze klanten of we dit jaar open wilden zijn voor een betaalbaar, herkenbaar en supergezellig oud en nieuw feest,” vertellen Kremer en Nijzink. En hebben gelijk vergunning hiervoor aangevraagd. “Met dit feest hopen we dat we voor de Hardenbergse bevolking weer een ‘nieuwe’ thuishaven kunnen zijn voor oud en nieuw.” Niet alleen de zaterdag zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden, ook donderdag en vrijdagavond zal het feest zijn in de tent.

Donderdag eindejaars-darttoernooi

Op donderdagavond 29 december zal vanaf 20:00 uur een groot ‘muzikaal’ darttoernooi georganiseerd worden in de feesttent. Of je nu een ervaren darter bent of het nog nooit gedaan hebt, iedereen kan meedoen! En niet voor niets, er vallen mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is zelfs een reis van naar Griekenland! Dus mocht je nog nooit gedart hebben is dit dé kans om het in teamverband eens te proberen. Inschrijving is €7,50. De avond zal worden opgeluisterd onder het genot van een hapje en een drankje door de DJ.

Vrijdagavond eindejaarsfeest

Op vrijdagavond zal de feesttent vanaf 21:00 uur open zijn, waar een groot eindejaarsfeest georganiseerd zal worden. Met optredens van diverse live artiesten en natuurlijk een geweldige Dj kan het jaar 2011 feestelijk met een knalfeest afgesloten worden. Entree is dan 5 euro.

Zaterdag Oud en Nieuw Feest

Op 1 januari vanaf 01:00 uur zal het feest losbarsten in de tent achter de Troubadour. Het nieuwe jaar wordt goed ingeluid met live muziek en een dj die er samen een groot feest van maken. In samenwerking met Crazy Horse zal de Troubadour ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Minimale leeftijd is 18 jaar, entree is slechts €7,50 in de voorverkoop en €10,00 aan de deur (indien voorradig). De voorverkoop start binnenkort, zodra de vergunning is verleend, hier houden we jullie van op de hoogte. Graag tot ziens in 2011 én 2012.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.