concert cantus consort

Cantus Consort is in 2007 opgericht door de dirigent Edwin Velvis. Het koor zingt vooral muziek van Engelse bodem, zowel oude muziek als meer hedendaags. Cantus Consort heeft in oktober 2011 een concertreis gemaakt naar Engeland, waarbij het ensemble in de kathedralen van Salisbury en Wells enkele succesvolle concerten heeft gegeven.

Het concert in de Gashouder begint om 15.00 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur. Kaarten kosten 12 euro 50. Een kopje koffie/thee in de pauze is bij de prijs inbegrepen. Wie verzekerd wil zijn van een toegangskaart, kan het beste reserveren via: reservering@gashouderdedemsvaart.nl (vanaf vrijdag 2 december).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.