computercursussen voor senioren

Er worden diverse cursussen gegeven. In eerste instantie is er voor mensen, die nog niet vertrouwd zijn met de computer, een basiscursus. Deze bestaat uit 8 lessen van 2 uur. Hierbij leer je de basishandelingen van de computer en leer je vertrouwen te krijgen in je handelingen op de computer. Veel senioren hebben angst dat er van alles misgaat, maar uit de praktijk blijkt dat na een cursus de meesten hun angst hebben overwonnen. Het is leuk om te kunnen e-mailen met familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen.

Na de basistraining kun je deel nemen aan een cursus internet/email (5 lessen), een cursus Word (8 lessen), een cursus Excel (8 lessen) en een cursus Picasa (7 lessen). De cursussen worden gegeven door bekwame vrijwilligers. Er wordt les gegeven in kleine groepjes van 4 personen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en je vragen aan de orde kunnen komen. De cursussen worden gegeven in de computerruimtes aan het Pleijendal 89 te Dalfsen en in ‘de Olmen’, Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Voor inlichtingen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, tel. 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.