broekland en usv scoren niet 0 0

De mist vierde hoogtij en regelmatig moest het talrijk opgekomen publiek op geluiden van de overzijde van het veld afgaan om nog iets van mogelijk doelrijpe acties mee te kunnen krijgen. Uiteindelijk bleven beide teams in de grijze ambiance verstoken van doelpunten.

Op basis van het vertoonde spel konden de coaches Jan Plagman (Broekland) en Joshua Nijlant na afloop leven met het gelijke spel. In de eerste helft kreeg USV de betere mogelijkheden maar een daverend schot van Valentijn Vogelzang werd na ruim 30 minuten door de uitblinkende doelman Jaron Hegeman van Broekland van de doellijn gehaald en Aaron voor ’t Hekke kwam vlak voor rust net een teenlengte tekort om een door Rick Timmerman op maat gegeven voorzet in het Broeklander doel te schuiven.

Na de pauze had de thuisploeg het betere van het spel. Met een hoge handelingssnelheid zette het USV onder druk en menigmaal werd de laatste lijn van de blauwwitten getest. Onder aanvoering van de alert keepende Damian Scholten hield de defensie van USV tot de het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hoebink uit Hengelo keurig stand.

Zondag worden op sportpark Hulsterlanden om 14.00 uur de laatste 35 minuten van de gestaakte wedstrijd (blessure arbiter) USV-SDOL uitgespeeld. Bij winst pakt USV de eerste periode wat recht geeft op het spelen van de nacompetitie. De voorsprong (tussenstand 2-0) zal dus vastgehouden moeten worden.

door Peter Meijerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.