bovenkerk kamerkoor geeft concert

Het concert staat in het teken van de kerkelijke herdenkingsdagen. Op uitnodiging van de concertcommissie voert het Kamerkoor onder andere het Motet “Jesu Meine Freude“ en het bekende Requiem van Gabriel Fauré uit.

Beide werken stellen hoge eisen aan de vocalisten en instrumentalisten. Het koor wordt begeleid door de Kamper organist Sander van den Houten. De solopartijen worden gezongen door de sopraan Marjo van Someren en de bariton Bart Oenema. Ook zal de organist een solo spelen op het monumentale orgel. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaarten voor dit concert zijn bij de ingang te koop voor 10 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De opbrengst van dit concert komt ten goede aan de Grote Kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.