bouwplan zwolle is een feit

Met maar liefst 6 gemeenten op de beurs over (ver)bouwen én wonen.

Omdat de beurs in Assen een terugkerend succes is, hebben wij besloten om dit beursconcept ook te organiseren in de Provincie Overijssel. En met succes, aangezien zes gemeenten hebben besloten om deel te nemen aan de beurs.”

“Uiteraard is de gemeente Zwolle als gastgemeente aanwezig als standhouder. Maar daarnaast nemen ook de gemeenten Meppel, Steenwijkerland, Coevorden, Kampen én Dronten deel. Vanuit de gemeenten Zwolle, Kampen en Dronten is er bovendien aandacht voor het Hanzelijn-project. Alle huishoudens in deze gemeenten ontvangen in de week voorafgaand aan de beurs de beurskrant. Deze is geheel gericht op de beurs en bevat allerlei informatie.”

Jullie bestrijken een groot gebied met deze gemeenten! Voor wie is Bouwplan interessant en wie moet Bouwplan dus met een bezoekje verrijken?

“Bouwplan is de beurs over verbouwen, bouwen én wonen. De beurs zet de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen in de spotlights. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de afwerking daarvan, het is allemaal te vinden tijdens Bouwplan Zwolle. Dus wil men een nieuw of bestaand huis kopen, verbouwen, een nieuwe inrichting, een nieuwe tuin of meer informatie over duurzaam wonen, dan moet men zeker een bezoekje komen brengen aan de beurs! En uiteraard is er informatie te vinden over bouwplannen in de deelnemende gemeente. Dus wil men informatie over wonen in één van de deelnemende gemeenten, dan kan men dit verkrijgen op de beurs.”

Dat klinkt als een diverse beurs, waar men voor alles terecht kan op het gebied van verbouwen, bouwen en wonen. Je geeft ook aan dat men terecht kan voor informatie over duurzaamheid. Besteden jullie hier nog extra aandacht aan nu duurzaamheid een steeds grotere trend wordt?

“Jazeker, wij hebben op de beurs een Duurzaam plein ingericht. Bedrijven uit verschillende sectoren informeren de bezoekers hierbij over het belang van energiebesparing. Het doel van dit plein is dat men naar huis gaat met concrete informatie over het verduurzamen van de woning. De standhouders informeren de bezoekers over o.a. afbouw, onderhoud, vloerverwarming, duurzame installaties, zonne-energie, isolatie en energie besparende producten. Dus ook voor duurzaam verbouwen, bouwen en wonen kan men terecht op Bouwplan.”

Wordt er ook nog een randprogramma georganiseerd?

“We hebben een randprogramma opgezet bestaande uit tuin- en interieuradvies. Bezoekers kunnen tijdens de beurs gebruik maken van vrijblijvend advies op tuin- of interieurgebied. Wij raden geïnteresseerden aan om zich voorafgaand aan de beurs via de website www.bouwplanzwolle.nl in te schrijven voor tuin en/of interieuradvies, om gegarandeerd te zijn van een adviesmoment. Het interieuradvies wordt gegeven door Ardesch Interiors uit Dalfsen. Zij zijn de specialist voor de complete inrichting van de woning. Het tuinadvies wordt verzorgd door Tukkers en Ten Hoeve uit Zwolle. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen. Dus mocht men gratis advies willen, dan kan dit tijdens Bouwplan Zwolle.”

Dus genoeg te beleven tijdens Bouwplan Zwolle! Wanneer is de beurs geopend en waar kan men terecht voor meer informatie? “Op vrijdag 18 november wordt de beurs om 14.00 uur op een ludieke manier geopend. De beurs is op vrijdag open tot 21.30 uur. Op zaterdag 19 november is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is kinderopvang aanwezig, zodat de (groot)ouders informatie kunnen opdoen bij alle standhouders terwijl de (klein)kinderen zich vermaken met allerlei leuke activiteiten. Op de website www.bouwplanzwolle.nl is nog meer informatie én een overzicht van de deelnemende bedrijven te vinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.