Home / archiefcentraal / bollywood in witharen

bollywood in witharen

Witharen vormt deze week het decor voor film ‘Mind Walls’ van Dr. V.P. Mohana Kumari. De film die in Witharen wordt opgenomen, is gebaseerd op de eeuwenoude Indiase geneeswijze Ayurveda, die inmiddels door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt erkend als een traditionele geneeswijze. In deze film toont Mohana de reden achter de toename van psychologische problemen, behandelmethoden en belangrijker: hoe dit in een vroeg stadium te ontdekken en te vermijden. De filmsterren die meespelen komen onder andere uit Ommen en Nieuwleusen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.