Home / archiefcentraal / blamage voor heren flash

blamage voor heren flash

De wedstrijd in Emmen kenmerkte zich door een hoog foutenpercentage. Er zijn weinig spelelementen te noemen die wel goed liepen, maar met name aanvallend bracht de ploeg uit Nieuwleusen te weinig. Vanaf het eerste moment liep Flash achter de feiten aan en de eerste twee sets waren dan ook een makkelijke prooi voor de thuisploeg, 25-17 en 25-17. In de derde set resulteerden enkele wissels en tactische omzettingen in iets beter spel. Toch bleef Emmen relatief eenvoudig op de been. De derde (25-22) en vierde set (25-23) werden door de jeugdige thuisploeg winnend afgesloten.

‘We hebben geen moment ons niveau kunnen halen. Er was veel te weinig strijdlust en de echte wil om te winnen leek te ontbreken’, aldus Coen Hegemen, die zelf overigens verdienstelijk inviel en zich als een van de weinigen aan de malaise kon onttrekken. Zaterdag 19 november kunnen de mannen sportieve revanche nemen als de hekkensluiter op bezoek komt. De wedstrijd start om 16.30.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.