bijeenkomsten proeftuin natura 2000

Na deze officiële start organiseert Proeftuin Natura 2000 Overijssel in november 2011 drie regionale informatiebijeenkomsten.

De Proeftuin Natura 2000 Overijssel is gericht op ontwikkelperspectief voor agrariërs rond Natura 2000-gebieden én op realisatie van Natura 2000-doelstellingen in de provincie Overijssel. In dit project worden samen met agrariërs praktische middelen en technieken ontwikkeld voor agrarische bedrijven met toekomst in en bij Natura 2000-gebieden. Met behulp van een pilotgroep en diverse netwerken ontwikkelt de Proeftuin Natura 2000 Overijssel (nieuwe) praktische gereedschappen om aan reductie van ammoniakemissie te werken. Een proces waarbij ook onderzoek, bedrijfsleven en overheden nauw betrokken zijn. Geïnteresseerden die willen weten wat deze aanpak in de praktijk gaat betekenen, zijn van harte welkom op een van de drie regionale informatiebijeenkomsten in de maand november.

Dinsdag 15 november 2011 – Partycentrum Ensink, Lemselosestraat 4, Weerselo. Vrijdag 18 november 2011 – Bill’s Bar Markelo, Taets van Amerongenstraat 15, Markelo. Maandag 21 november 2011 – Het Roode Hert, Hessenweg 41, Dalfsen. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 13.15 uur. Het programma start om 13.30 uur en eindigt om 15.30 uur.

Meer informatie over het project is te lezen op www.proeftuinnatura2000.nl

Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, LTO Noord Fondsen en Productschap Zuivel. LTO Noord, Wageningen UR en Projecten LTO Noord verzorgen de uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.