Home / archiefcentraal / bibliotheek zoekt nieuwe bestuursvoorzitter

bibliotheek zoekt nieuwe bestuursvoorzitter

Iedereen kent de Bibliotheek als de plek waar je boeken kunt lenen maar er zijn nog zoveel meer functies die bij een bibliotheek horen: de Bibliotheek werkt nauw samen met het primair onderwijs op het gebied van leesbevordering, organiseert culturele en informatieve bijeenkomsten en heeft een digitale tak waarin de toegankelijkheid tot databanken steeds groter wordt. Kortom de Bibliotheek is een veelzijdige instelling waar van alles gebeurt.

Het zijn spannende tijden voor de bibliotheekbranche die te maken heeft met bezuinigingen, digitalisering en veranderend mediagebruik. Om dit het hoofd te bieden wordt er van de bestuursvoorzitter wel het een en ander verwacht. Aan de andere kant staat de Bibliotheek midden in de samenleving van Ommen, werkt veel samen met gemeente, scholen en andere instellingen waarbij geletterdheid centraal staat. De vraag is wie de uitdaging aandurft om de Bibliotheek nog beter op de Ommer kaart te zetten. Meer informatie hierover op www.bibliotheekommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.