Home / archiefcentraal / bibliotheek lemele zoekt vrijwilligers

bibliotheek lemele zoekt vrijwilligers

De dagelijkse gang van zaken tijdens de openingsuren wordt vanaf dat moment door vrijwilligers gedaan, op de achtergrond bijgestaan door een professionele bibliotheekmedewerker van de hoofdvestiging in Ommen. Het is de bedoeling dat de bibliotheek op woensdagmiddag en op twee avonden open zal zijn.

De taak van de vrijwilligers zal bestaan uit het toezicht houden tijdens de uitleentijden, het behulpzaam zijn bij het zoeken en uitlenen/innemen van materialen en het zorgen voor de afhandeling van betalingen. Opruimen, het inschrijven van nieuwe klanten en het verwerken van gereserveerde materialen hoort ook bij de werkzaamheden. Verder komen zij eens periodiek bij elkaar voor overleg. Er wordt gewerkt volgens rooster, als er voldoende vrijwilligers zijn hoeft men niet elke week aan te treden.

Voor meer informatie kan gemaild worden naar biebommen@hotmail.com . Daar kun je je ook opgeven als vrijwilliger. Bellen kan ook: contactpersoon is Barbra Arrindell 0529-452158 of 06-46192208. Deze informatie is ook terug te vinden op www.bieblemele.blogspot.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.