Home / archiefcentraal / bibliobus stopt in ommen

bibliobus stopt in ommen

De grootste groep afnemers van de bibliobus zijn de leerlingen van de basisscholen in de betreffende buurtdorpen. Als compensatie voor het wegvallen van de bibliobus wordt met ingang van het nieuwe jaar daarom een wisselcollectie op school geplaatst. Op deze manier hebben de leerlingen van de Triangel in Witharen, de Willibrordusschool in Vilsteren en de Schakel en de Hoekstee in Beerzerveld toch dagelijks toegang tot een bibliotheekvoorziening die weliswaar kleiner is, maar wel direct bij de hand.

Alle gebruikers van de bibliobus krijgen in december een vervangend pasje van Bibliotheek Ommen. Deze pas kan in elke bibliotheek in Overijssel gebruikt worden, ook in de bibliobus in Marienberg. Betalende lezers krijgen een jaar gratis verlenging van hun bibliotheekpas. Dit wordt hen door Bibliotheek Ommen aangeboden, zij krijgen daarvan bericht thuis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.