bevers wint eenvoudig van tmfdok

De Bevers heeft vrijdagavond eenvoudig gewonnen van TMF/DOK Dwingeloo. In eigen huis wonnen de volleybalsters uit Lemelerveld met 4-0 van de nummer acht.

De eerste set kwam wat langzaam op gang. De Bevers was onrustig en zoekend. Dat zorgde ervoor dat DOK tot de acht punten goed mee kon komen. Door een paar fouten in het spel van Dok namen de Bevers een voor sprong, waar het gretig gebruik van maakte. DOK kwam niet meer terug. Resultaat 25 -10.

De tweede set speelde de Bevers vrijwel foutloos. De concentratie was hoog en tegen de tijd dat de 25 punten behaald waren, was DOK niet verder dan tien punten gekomen. De derde set, waarin het publiek massaal achter hun club ging staan, werd er in het veld plezier gemaakt. Een discussie over een punt dat ten goede van de Bevers kwam, zorgde voor meer onrust bij de bezoekers. Een mooie opslagserie en de inzet om voor elke bal te gaan leidde tot de stand van 25- 15.

De derde set begon de Bevers minder geconcentreerd dan in de eerste drie sets. Er werden meer persoonlijke fouten gemaakt. DOK kreeg meer vertrouwen en wist beter de scorende aanvaller te vinden. Echter was de Bevers een klasse te sterk voor dit team. 25 – 18.

Met een mooie overwinning op zak bereiden de Bevers zich voor op de wedstrijd van 12 november. Thuis op het Heidepark om 18.30 uur neemt de Bevers het op tegen de nummer drie Menhir.