beroepen doe dagen

Een kennismaking die op een speciale manier plaats zal vinden. De scholieren gaan namelijk tijdens de 12 editie van de Beroepen Doedagen in de Evenementenhal in Hardenberg zelf aan de slag met een beroep.

Dat betekent bijvoorbeeld dat ze zelf leidingen aanleggen, koekjes bakken, banden verwisselen, dieren voeren en bloemstukken maken. Dat gebeurt op 35 doe-eilanden, ingericht door regionale ROC’s en de krijgsmacht. Donderdagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur kunnen ouders, familieleden en andere belangstellenden de Evenementenhal bezoeken om te zien waar hun zoon of dochter tijdens de Doedag mee bezig is geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.