Home / archiefcentraal / berend is van de kaort

berend is van de kaort

Toneelvereniging Plankenkoorts speelt ‘Berend is van de kaort’. Het is een soort Engelse klucht waarin heel veel gebeurd en het voor de spelers op timing aankomt. De 2 heren des huizes hebben een klaverjaswedstijd bezocht in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging. Met veel drank op zijn ze thuis gekomen. De volgende dag weten ze nergens meer van. Ook niet dat ze moeder de vrouw- Stien- beloofd hadden een kerstboom mee te nemen.

Dan is er ineens wel een kerstboom, maar die blijkt te zijn gestolen uit de tuin van de buurman. Een kunstboom dan maar nee daar wil Stien niets van weten. En dan is er nog een ongeluk gebeurd en ingebroken bij een juwelier. Het heeft er alle schijn van dat de 2 heren er bij betrokken waren. Zwager Jannes lukt het maar niet om de kerstgans te vullen, buurvrouw Wemie Zwiggelaar, een echte kwebbelkont, weet alles, maar toch net niet genoeg.

Speeldata: vrijdag 11 en vrijdag 25 november, de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen. Vrijdag 18 en zaterdag 19 november, De Wiekelaar in Oudleusen. Aanvang telkens om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij

Bloemisterij Stegerman (0529-483171), Beltman’s Woodworks (0529-484656) en te reserveren via

www.plankenkoortsnieuwleusen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.