Home / archiefcentraal / barmhartigheid is doen

barmhartigheid is doen

Het tweede onderdeel rond ‘de werken van barmhartigheid’, bevat een schriftlezing, een spiegelverhaal en een korte uitleg. Dit centrale deel van de dienst roept op tot bezinning én actie. Het derde onderdeel legt de nadruk op een actief vervolg. De groep ‘InSalvation’ treedt op en een van hun ambassadeurs vraagt deze zondag aandacht voor kinderen in armoede, ‘Compassion Nederland’.

De presentatie van de actie voor ‘Compassion’ gebeurt door middel van zang, uitleg en met behulp van een filmpje. De aanwezigen zullen worden uitgedaagd om ook een kindje in armoede te gaan ondersteunen. In de stand die ‘Compassion’ zal inrichten, zullen diverse materialen, zoals ‘kindpakketjes’ en folders ter inzage liggen. Tijdens het koffiedrinken na afloop van de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de stand te bezoeken van ‘Compassion’.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.