amnesia brengt rockmuziek naar 1231

De band bestaat uit een groep ervaren rockmuzikanten en weet al jarenlang hoe de beste top 100 rockhits moeten klinken. Het is een echte live band waarbij spontaniteit en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Al met al dus een goede basis voor een gezellige rockavond.

De strakke basis (bas: Arjan Jansen uit Rijssen, drums: Edwin Scholten uit Nijverdal) opgesierd door gitaar (Bert Broekhuis uit Vroomshoop) en toetsenpartijen (Geert Bijlstra uit Den Ham) vormen samen met de inlevende zang van Erna Heuver uit Hellendoorn de eenheid van de band. Ze zullen nummers spelen van: Anouk – Tower – Pink – Sass Jordan – Tina Turner – Kate Perry – Herman Brood – Heart – KANE – Lady Gaga en meer. Aanvang rond 21.00 uur, zie ook : www.top100bandamnesia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.