alzheimer cafe dalfsen

Om 19.30 uur start het programma, maar als u eerst rustig een kopje koffie of thee wilt drinken is dat ook mogelijk. De zaal is al vanaf 19.00 uur geopend. De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

Notaris Bulthuis uit Dalfsen zal vertellen over de juridische aspecten die in beeld komen bij dementie. Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd/is mogelijk gemaakt door: Alzheimer Nederland, de gemeente Dalfsen, Carinova Steunpunt Mantelzorg, Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, Werkgroepen Mantelzorg Dalfsen-Lemelerveld-Nieuwleusen, Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld en Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen.

Algemene informatie over dementie en informatie over spellen, boeken en prenten zal aanwezig zijn op onze foldertafel. Voor informatie kunt u terecht bij mevrouw Koerhuis, telefoon (0548) 638830 of nummer 0900 8662 (lokaal tarief).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.