Home / archiefcentraal / alles voor de auto onder hetzelfde dak

alles voor de auto onder hetzelfde dak

Of het nu gaat om de jaarlijkse APK-keuring, schadeherstel, airco-service, accessoires, winterbanden, autoverhuur, financiering of verzekering, bij Autobedrijf Schuurhuis in Ommen vindt men alles voor de auto onder één dak.

Naast het Suzuki-dealerschap is het autobedrijf ook aangesloten bij AutoFit, de overkoepelende organisatie voor onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht het merk en type. “Omdat de ontwikkelingen in de autobranche continu doorgaan, worden onze monteurs voortdurend bijgeschoold om van de nieuwste technieken op de hoogte te zijn en te blijven”, aldus Schuurhuis.

In het onlangs vernieuwde wascentrum kunnen klanten hun auto zelf wassen of laten wassen in één van de twee volledig geautomatiseerde wasstraten. ”En heeft iemand tijdelijk een (extra) auto nodig, dan bieden wij u een ruim assortiment huurauto’s aan, van kleine personenauto’s tot grote bestelbussen. Ook voor het huren van een aanhangwagen of auto-ambulance kan men bij ons terecht.”Autobedrijf Schuurhuis – Vermeerstraat 2 – Ommen – (0529) 454600 meer info www.autoschuurhuis.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.