Home / archiefcentraal / ag 85 actief bij meerdere wedstrijden

ag 85 actief bij meerdere wedstrijden

De AVD-cross in Dwingeloo stond in het verleden alleen open voor leden van de Atletiekunie. Dit jaar is voor recreanten de Dwingelerveldloop aan de cross toegevoegd. Hierbij won Harold Kruidhof de 15 kilometer in een tijd van 56.07 minuten.

De Klokloop in Heerde is een wedstrijd over onder meer 15 kilometer: Albert Holtland en Cor Kooiker deden hier aan mee. Jan Akkerman liep de 10 kilometer, net als Johan van Leussen die zijn persoonlijk record aanscherte tot 51.01. Aan de 5 kilometer namen Dick Telman, Jan Otten en Jan Mannes deel. De Diepe Hel Holterbergloop in Holten is een pittige wegwedstrijd met veel hoogteverschillen en vrijwel geen vlakke gedeelten. Bert de Boer liep de 10 Engelse Mijlen (16 kilometer en 100 meter) in een tijd van 1.02.36, waarmee hij zijn record met ruim drie minuten scherper stelde. Mirella Makkinga liep 1.13.21, waarmee zij het AG ’85 clubrecord Vrouwen 35+ overnam van Hilma Krul en verbeterde met ruim drie minuten.

In Assen werd het schaatsseizoen geopend met de Wintertriathlon. Hierbij is het ook mogelijk om met een team van drie personen mee te doen. Hierbij was 1 AG-er actief. Erwin Akkerman haalde met Jan Bloemert en Carlos Klein de vierde plaats.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.