adventsconcert voor ncrv leden

De NCRV vrijwilligers van het regioteam Midden-Overijssel geven een Adventsconcert op zaterdag 10 december in de Gereformeerde Kerk, Bouwstraat 23 in Ommen. Op deze avond zal het Deventer A Capella koor Laetare liederen ten gehore brengen die in het teken staan van de naderende Kerst en andere toepasselijke liederen. Professor doctor Anne van der Meiden zal een overdenking in het dialect houden.

Je hoeft niet alleen te luisteren, er is ook gelegenheid tot samenzang. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt inclusief 1 kopje koffie/thee voor NCRV-leden 7 euro 50. Niet leden betalen 13 euro 50. Je wordt verzocht je van te voren aan te melden bij de NCRV vrijwilligers:

Gerrit en Riet Welink 0529-453913, Henk Hobrink 0570-626283 of mailen regio.middenoverijssel@ncrv.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.