Home / archiefcentraal / activiteiten vechtgenotenhuis

activiteiten vechtgenotenhuis

Het zelf maken van een bijzondere en originele kaart is voor iedereen een uitdaging. Een klein beetje hulp krijg je op dinsdagmiddag 29 november. Aanvang 14.00 uur. Kosten: 1 euro, opgave minimaal 2 dagen vooraf.

Op woensdagmorgen 30 november komt Anne-Mieke Tomee naar het Vechtgenotenhuis om een ontspannende yogales te geven. Door het beoefenen van hatha yoga, krijg je meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse van het lichaam zonder het lichaam te zwaar te belasten. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel. Inloop vanaf 9.30 uur. Yoga start om 10.00 uur, het kost 2 euro 50.

vechtgenoten@live.nl of telefoon 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / activiteiten vechtgenotenhuis

activiteiten vechtgenotenhuis

Je spieren zullen worden losgemaakt om zo een verbeterde doorbloeding tot stand te brengen in pijnlijke en / of verkrampte spieren. Hierdoor zul je je na afloop heerlijk ontspannen voelen. Aanvang 14.00 uur. Opgave minimaal 2 dagen vooraf, maximaal 5 gasten. Kosten: 2 euro 50.

De diagnose prostaatkanker en de behandeling ervan kan zeer ingrijpend zijn in het dagelijks functioneren en welbevinden. Op maandagavond 28 november geeft dokter Hassankhan, uroloog, een lezing over prostaatkanker in het Vechtgenotenhuis. Iedereen is welkom. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Dinsdagmiddag 29 november is er een workshop mozaïek in het Vechtgenotenhuis, onder leiding van Thea Veenstra. Met mozaïek kunt u leuke, decoratieve werken maken, maar ook kunt u bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door ze met mozaïek te bewerken. De kosten zijn 5 euro exclusief materiaal, zoals glas, tegel, kiezel. Aanvang 14.00 uur, opgave minimaal 2 dagen vooraf.

vechtgenoten@live.nl of telefoon 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / activiteiten vechtgenotenhuis

activiteiten vechtgenotenhuis

Op maandagavond 7 november komt Wiebe Tolman, boswachter en natuurgids, naar het Vechtgenotenhuis om een presentatie te geven over de Rheezerbelten, een stuifzandgebied, de Rheezermaten, natte graslanden met enkele oude Vechtarmen en over Rheeze, een kleine buurtschap en dorpskern tussen Diffelen en Hardenberg. Iedere geïnteresseerde is welkom. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Dinsdagmiddag 8 november is er een workshop mozaïek in het Vechtgenotenhuis, onder leiding van Thea Veenstra. Met mozaïek kunt u leuke, decoratieve werken maken, maar ook kunt u bestaande voorwerpen een apart uiterlijk geven door ze met mozaïek te bewerken. De kosten zijn 5 euro per persoon exclusief materiaal, zoals glas, tegel, kiezel, enzovoorts. Aanvang 14.00 uur. Opgave minimaal 2 dagen vooraf.

Tijdens wandelen in welk landschap dan ook kun je schitterende foto’s maken, ook als je geen professionele fotograaf bent met een dure camera. Op dinsdagmiddag 8 november komt Annemiek Timmerman, van www.inmenstalent.nl , naar het Vechtgenotenhuis om een workshop wandelen en fotograferen te geven. Gelieve zelf een fototoestel mee te nemen. Aanvang 14.00 uur. Opgave minimaal 2 dagen vooraf.

vechtgenoten@live.nl of telefoon 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.