Home / archiefcentraal / activiteiten in de carrousel

activiteiten in de carrousel

Woensdag 9 november kan er gespeeld en gezwommen worden in het zwembad tijdens de spelmiddag van 13:30-17:00 uur. Het thema van deze middag is: Snorkelen. Iedereen is van harte welkom om lekker te komen zwemmen en tegelijk actief bezig te zijn

Vrijdag 11 november is er een feestelijk avond voor de Mantelzorgers. Tijdens deze avond zal er een theatervoorstelling “Over de Kopzorg” worden gegeven in de theaterzaal.

Vrijdag 11 en zaterdag 12 november is het eindelijk zo ver. In de sporthal worden er concerten gegeven door Ommer Music Happening, inmiddels niet meer weg te denken uit Ommen. Een geweldig spektakel voor jong en oud. Het recept: Twee avonden (vrijdag 19.30 uur en zaterdag 20.00 uur), TOP muzikanten, zangers en zangeressen, geluid en licht, kinderkoor, entertainment en nog veel meer!

Zaterdag 12 november is er een theatervoorstelling van Jochem Otten met “Belastend Materiaal” en zal zwemvereniging Swol 1894 KNZB competitiewedstrijden afnemen in zwembad Carrousel. Kortom, een drukke week met volop activiteiten. Kijk voor meer informatie op website www.carrousel-ommen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.