Home / archiefcentraal / actie bij stegeman juwelier en optiek

actie bij stegeman juwelier en optiek

Horloges van TW Steel hebben een kwaliteit, die een leidende rol speelt in de horlogemarkt van dit moment. Het is een trendy horloge, met veel uitstraling. Het zijn extra grote horloges, uitgevoerd in verschillende modellen en voorzien van een speciaal TW logo.

De letters TW staan voor The Watch Steel horloges. De kast van het horloge is gemaakt van hoogwaardig staal en momenteel staan de TW horloges nummer 1 in de range van grote horloges vanaf 45 millimeter; ze worden verkocht in 25 landen. Gedurende de avond van het Moonlightshoppen op vrijdag 9 en zaterdag 10 december, staat voor de winkel van Stegeman Juwelier & Optiek de exclusieve race-uitvoering van de BMW van Tom Coronel opgesteld.

TW Steel is de hoofdsponsor van Tom Coronel. Elke bezoeker kan een wedstrijdformulier invullen en uiteindelijk wordt er onder de deelnemers een exclusief horloge van TW Steel verloot. Wil je iets bijzonders zien en ervaren? Kom dan kijken naar de TW Steel BMW in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.