90s party in de troubadour

Op vrijdag 25 november geeft Grand Café de Troubadour een 90’s Party. De beste muziek uit de jaren ’90 en feestelijke aankleding zorgen voor het jaren negentig gevoel. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom op het feest. Dj Chris draait de beste muziek uit de jaren ’90, van Happy Hardcore tot de lekkerste top 40 hits van toen. Entree is 3 euro.

“Veel van onze gasten zijn opgegroeid in de jaren ’90, waardoor het extra leuk is om deze tijden nogmaals te beleven in het nu,” aldus Jan Kremer. De periode staat bekend om de opkomende dansmuziek waar ook nu nog veel invloeden van terug te zien zijn in de muziek. Maar ook de popmuziek vierde hoogtij, vooral door middel van de bekende jongens- en meidengroepen als de Backstreet Boys en de Spice Girls. Genoeg reden om met muziek en aankleding van toen een groot feest te maken. Zie voor meer informatie www.de-troubadour.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.