Home / archiefcentraal / 30 jaar zaalvoetbal in ommen

30 jaar zaalvoetbal in ommen

De zaalvoetbalvereniging kreeg de naam van de toenmalige sponsor ‘De Ridder’.

Nu, 30 jaar later, is de vereniging ZVO/Schutte Informatisering met een 100tal leden en het zaalvoetbal een begrip geworden in Ommen en omstreken. De prestaties van het 1e elftal in de landelijke eerste divisie, de bekende meevoetballende keeper, het toenemende ledenaantal en het kersttoernooi voor de veldvoetballers als voorbereiding op het Protos Wering toernooi zijn hier mooie exponenten van.

Om dit 30-jarig bestaan te vieren met de (oud) leden is er een commissie samengesteld die voor 19 november een middag- en avondprogramma heeft samengesteld. Het middagprogramma start om 14.00 uur en vindt plaats in sporthal de Carrousel. Er wordt een onderling toernooi gespeeld. Het avondprogramma begint om 20:00 uur bij Tante Pos. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen grote verhalen worden opgehaald, en is er een ZVO-quiz en het van “Rad van avontuur” onder de leiding van een komisch en illuster duo.

Als je je als (oud) lid nog niet hebt opgegeven, doe dat dan via wedstrijdsecretaris@zaalvoetbalommen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.