2q2get live bij grand cafe den herdenbergher

De band 2Q2GET treedt op zaterdag 17 december live op in Grand Café Den Herdenbergher. Vanaf 22.00 uur tot 02.00 uur zullen zij op het podium staan om er een fantastische show neer te zetten. Den Herdenbergher staat voor gezelligheid, sfeer en hoge kwaliteit. De zaterdagavond staat vooral in het teken van de gezelligheid: er wordt ruimte gemaakt voor een ruime dansvloer en elke week kan er genoten worden van een live band of een goede dj.

2Q2GET

2Q2Get is een 7-‘mans’ formatie uit Hardenberg en omstreken. Een band die boeit, die swingt en het publiek super enthousiast maakt. De band speelt een divers repertoire: van onvervalste rockklassiekers tot de nieuwste popnummers. Soms wordt een optreden versterkt met een dansact, dan weer met meerstemmige zangpartijen of af en toe met een heerlijke meezinger: 2Q2GET blijft het publiek boeien.

Feest

“Het gaat ons om muziek met publiek, dus we spelen het liefst op marktpleinen, in kroegen, feesttenten en clubs,” aldus 2Q2GET. Grand Café Den Herdenbergher is dan ook een perfecte locatie om samen met het publiek een groot feest te bouwen. De band gaat elke keer weer voor een perfect optreden met een geweldige live show. “Wij zijn heel blij dat 2Q2GET bij Den Herdenbergher op het podium staat. Het zijn geweldige artiesten die altijd een heel goede live show neerzetten. Tevens past het repertoire perfect bij de gasten van Den Herdenbergher!” aldus Jan Kremer bedrijfsleider Den Herdenbergher. Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl