Home / archiefcentraal / 1671 ontbijten van bakkerij van der most

1671 ontbijten van bakkerij van der most

Het Nationaal Schoolontbijt wil het belang en het plezier van een goed ontbijt onder de aandacht brengen van scholieren, hun ouders en leerkrachten. Een goed ontbijt geeft kinderen bij de start van de dag de energie om te leren, te spelen en te sporten.

Tijdens het Nationaal Schoolontbijt ontbeten ruim een half miljoen kinderen gezamenlijk op 2.500 scholen in het hele land. Via speciaal ontwikkeld lesmateriaal leerden zij ook meer over het belang van een goed ontbijt als start van de dag.

Het Voorlichtingsbureau Brood organiseert het Nationaal Schoolontbijt. Een groot aantal partners leverde de producten voor een volledig ontbijt, waarbij Bakkerij van der Most zorgde voor vers brood en broodjes.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.