Home / archiefcentraal / zwarte cross staphorst was succes

zwarte cross staphorst was succes

Naast alle voorbereidende werkzaamheden, zoals het uitzetten van het parcours, het inrichten van de start/finish en de inschrijving konden veel AG-ers meedoen aan de eigen cross. Dit was ook de eerste keer dat de lopers actief waren in de nieuwe clubkleding, die mede mogelijk gemaakt werd door sponsoring van Bos Bedden. Ditmaal is gekozen voor zwarte kleding.

Op de korte cross over vijf kilometer haalde Harm Kooiker de tweede prijs bij de mannen boven 40. Bij de lange cross over 10 kilometer behaalde Erwin Akkerman de derde prijs bij de Mannen tot 40 jaar. Bij de eerste van de Zandstuve Boslopen 2011-2012 in Den Ham behaalde Mirella Makkinga op de 5 kilometer de tweede prijs bij de vrouwen boven 35.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.