zvoschutte met drie punten op zak naar huis

Er moest even flink gepuzzeld worden door coach Dennis van Dijk, maar uiteindelijk werd met een fit en sterk team afgereisd naar Arnhem. Daar aangekomen werd na een korte tactische bespreking begonnen met de warming-up. De eerste helft begon redelijk en de eerste 15 minuten gingen redelijk gelijk op, maar een gele kaart voor Davy Hendriks van ESA zorgde ervoor dat de score werd geopend.

Leon Makkinga ontmoette Redmar Roelofs bij de goal en die hoefde alleen maar binnen te tikken 0-1. Even later was het Stefan Veenstra die uit een corner Redmar Roelofs naar de goal zag rennen en hem de bal bezorgde waarna de bal wederom keurig werd binnen getikt 0-2. Helaas was de voorsprong van korte duur want de even daarvoor met geel weggestuurde Davy Hendriks schoot de bal laag in de hoek binnen en passeerde zo voor het eerst keeper Erik Logtenberg. Ruststand 1-2.

De tweede helft lag ZVO / Schutte Informatisering zwaar onder druk maar mede door goed verdedigen kwam ESA niet tot scoren. Pas in de 40e minuut was het weer Davy Hendriks die de bal binnen schoot maar deze keer hard in de kruising 2-2. Hierna volgden een paar grote kansen voor beide teams maar het was uiteindelijk Stefan Freriks die de bal van Redmar Roelofs laag in de hoek mocht schieten. Toen ESA in de laatste minuut ook nog geel kreeg was het een kwestie van balbezit houden en de tijd vol maken. Een simpel klusje wat perfect werd uitgevoerd en zo mocht ZVO / Schutte Informatisering met de 3 punten op zak weer naar Ommen.

Doelpuntenmakers: Redmar Roelofs 2x, Stefan Freriks Assists: Leon Makkinga, Stefan Veenstra en Redmar Roelofs Geel: 2x ESA. De volgende wedstrijd is thuis in Ommen en dan staat FC Sedap op het programma, aanvang om 20.00 uur de locatie is De Carrousel in Ommen, gratis entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.