zure nederlaag eerste thuiswedstrijd de bevers

De doelstelling was: promotie, het is voor de Bevers van groot belang om niet onnodig punten te verliezen.

De eerste set werd dan ook vastberaden ingezet. Mooie rally’s, en langzaam steeds beter spelend werd de set dan ook makkelijk naar de Bevers toegetrokken met de stand 25-15. De tweede set ging net als de eerste set makkelijk en er werd fantastisch volleybal gespeeld: 25-8. De derde set kwam veel moeilijker op gang, met veel opslagfouten, Veracles speelde beter en het ging tot de twintig gelijk op. Toen kwamen de Bevers in een dip, ze verloren de set met 25-23.

Ook in de vierde set konden de Bevers het niveau van de eerste twee sets niet evenaren, waardoor Veracles steeds meer vertrouwen kreeg. Het resultaat: 23-25 in het voordeel van Veracles. Een vijfde set, gebrand om te winnen, werd er goed begonnen. Een voorsprong van 8-3 konden de Bevers echter niet vast houden en uit eindelijk werd deze set ook verloren met 14-16. Eindresultaat De Bevers 2-3 Veracles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.