Home / archiefcentraal / zorgmarkt in de rollepaal in dedemsvaart

zorgmarkt in de rollepaal in dedemsvaart

Medewerkers van de volgende disciplines zullen aanwezig zijn: Acupunctuur, Apotheek, Arbeidsfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Buurtzorg, Dietetiek, Echografie, Ergotherapie, Fysiotherapie, Fysiotraining, Haptotherapie, Huisartsen, Kinderfysiotherapie, Logopedie, Manuele therapie, Medisch pedicure, Oedeemtherapie, Orthopedagogiek, Ouderenwinkel, Podotherapie, Podologie, Psychosomatische fysiotherapie, Verliesbegeleiding, Tai Chi en Yoga.

Op deze dag kun je vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur niet alleen informatie en advies krijgen maar ook diverse gratis testen laten doen, zoals vetpercentagemeting, longcapaciteitstesten, conditie-en krachttesten, BMI bepaling, echo’s, voetafdrukken laten maken, motoriek -en evenwichtstesten voor kinderen etcetera . Tevens kun je korte haptotherapie, tai chi en yoga workshops volgen.

Meer informatie is te verkrijgen via 0523 611283, www.gezondheidscentrumrollepaal.nl , info@gezondheidscentrumrollepaal.nl . Gezondheidscentrum “Rollepaal” Rollepaal 7b in Dedemsvaart.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.