zet je trouwfotos online bij historisch centrum

Een overzicht van trouwfoto’s in Overijssel van vroeger tot nu geeft hiervan een beeld.

Op de website www.mijnstadmijndorp.nl kunnen inwoners van Overijssel trouwfoto’s met beschrijving plaatsen van echtparen die in Overijssel zijn getrouwd. Foto’s van echtparen in liefdevolle herinnering en foto’s van recent getrouwde stelletjes. Hiermee wil het HCO trouwen in Overijssel als stukje cultuurhistorie weergeven en behouden.

Ben je in het bezit van een trouwfoto van een bruidspaar dat in Overijssel is getrouwd, voeg deze foto met beschrijving toe aan de expositie www.mijnstadmijndorp.nl/groepen/trouwfotos-van-vroeger-en-nu

Het online bekijken van trouwfoto’s is nog leuker wanneer er bij de foto bijzonderheden worden genoemd. Gebeurde er iets grappigs op de bruiloft? Droeg je een speciale jurk? Bent je in de oorlog getrouwd? Er is ruimte om bijzonderheden bij je foto te vermelden. Noem in het bijschrift ook de namen van het bruidspaar, datum, en locatie en indien bekend ook de fotograaf van de foto.

Heb je een leuke foto maar lukt het niet deze zelf op de website mijnstadmijndorp.nl te plaatsen, mail de foto dan naar Elleke Steenbergen via trouwfoto@mijnstadmijndorp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.