zendingsavond met hanneke dopu en tsenge

Mongolië is een land met een bar klimaat en moeilijke leefomstandigheden, armoede en alcoholisme. Vaak heeft zij dronken mensen letterlijk van bevriezingsdood gered. Met de liefde van Christus en veel praktische inzet helpen Hanneke en haar Mongoolse medewerkers veel mensen om los te komen van dronkenschap en andere verslavingen, en hen helpen weer een doel in hun leven te vinden. Opgenomen in de gemeenschap of in Hannekes eigen huis leren zij liefde en discipelschap. Velen van hen zijn nu bruikbare mensen met een hart en getuigenis om anderen te bereiken.

Wekelijks wordt een maaltijd gegeven aan tientallen kinderen en aan daklozen en armen. Teams van haar mensen kunnen nu andere delen van Mongolië bereiken en christenen daar bemoedigen. Anderen verkondigen het evangelie in de gevangenis. De EO zond enkele jaren geleden de documentaire “Journey into the unknown” uit, gemaakt door Marco van Straten. Door de bijdragen van diens stichting Eyes and Hands kan nu een Leefhuis gebouwd worden met vijf woningen en een samenkomst-gebouw in de vorm van een Mongoolse tent. Meer informatie is te vinden op de website eyesandhands.nl, deze organisatie heeft ook enkele filmpjes geplaatst op YouTube.

De avond begint om 20.00 uur. Toegang is vrij, er wordt wel een collecte gehouden waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het werk van Hanneke van Dam. Voor informatie kun je kijken op www.deterebint.com of bellen met 0529-481044.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.