Home / archiefcentraal / zeer geslaagde eerste aftrap matinees jazzclub

zeer geslaagde eerste aftrap matinees jazzclub

Een aantal bekende jazzstandards, maar ook bewerkingen van popsongs werden op virtuose wijze gebracht. Het ten gehore gebrachte repertoire varieerde van nummers als Creole Love Call tot het bekende Mary-Lou. De blazers vormden een harmonieus geheel, steunend op een zeer solide en swingende ritmesectie. De talrijke enthousiaste aanwezigen beloonden de band aan het eind van het concert dan ook met een daverend ovatie. Kortom: een geweldige swingend matinee. De volgende matinee is op zondag 27 november met The French Connection. Een trio met een repertoire dat aan het Deep River Quartet doet denken. Meer informatie: www.jazzclubhardenberg.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.