Home / archiefcentraal / zac profiteert van matige 1e helft usv 2 1

zac profiteert van matige 1e helft usv 2 1

Na de pauze werden achtereenvolgens Steven Massier, Lars Dellemijn en Kevin Mosterd door Nijlant in de ploeg gebracht en het moet gezegd, USV begon aanzienlijk beter te draaien. Het team nam het initiatief volledig over en ZAC had maar weinig meer in de melk te brokkelen. Na goed voorbereidend werk van Steven Massier kwamen de blauwwitten in de 67e minuut door een doelpunt van Roland Truggelaar terug in de wedstrijd, 2-1. De ploeg realiseerde zich dat er nog veel meer te halen viel in Zwolle. Een uitgelezen mogelijkheid om de stand in de 75e minuut in evenwicht te brengen werd door spits Truggelaar niet benut. In plaats van de boomlange doelman Thomas Bakker te omspelen koos de sympathieke spits voor een lob. Toen Lars Dellemijn vijf minuten later binnen het strafschopgebied van USV volgens arbiter Keyl in de fout ging kende de warrig fluitende scheidsrechter ZAC een penalty toe. De jonge USV-doelman Damian Scholten pareerde de toegekende strafschop echter bekwaam. In de slotminuten had USV de wedstrijd alsnog recht kunnen trekken maar Roland Truggelaar en Aaron voor ’t Hekke waren minder gelukkig in de afronding. Het bleef daarom bij 2-1 voor de thuisploeg.

Dinsdagavond oefent USV om 19.30 uur in en tegen Lemele en zondag staat de vriendschappelijke wedstrijd tegen Orderbos in Apeldoorn op het programma. Deze laatste pot voetbal begint om 14.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.