workshop illustreren marit de wolf geslaagd

Elk kind kreeg een groot vel papier en kon aan de ene kant van het vel de kenmerken, eigenschappen, leeftijd, lengte enzovoort, van de te maken Superheld noteren. Daarnaast moest dan de Superheld met knip- en plakwerk gemaakt worden. Al snel kregen de superhelden vorm, de jonge kunstenaars gingen voortvarend te werk. De resultaten waren geweldig leuk, zoveel kinderen als er waren, zo verschillend waren de Superhelden. Na afloop gingen de illustraties mee naar huis. Ook kregen de deelnemers als beloning het door Boekhandel Bruna in Ommen beschikbaar gestelde kinderboekenweekgeschenk ‘Bert en Bart redden de wereld’.

Winnaars activiteiten

Gedurende de Kinderboekenweek zijn er verschillende acties gehouden in zowel bibliotheek als boekhandel. De winnaars kregen uit handen van Arjen Boers van Boekhandel Bruna een boek dan wel een boekenbon overhandigd.

De winnaars zijn:

Marloes Post,

Robin Wendel,

Tiemen Post,

Sven Bruggeman,

Carmen Woertink,

Chantal Wendel,

Dylan Bruggeman,

Sharon Beens.

Enkele kinderen konden helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn, zij kunnen hun prijs in de bibliotheek afhalen. Al deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Boekhandel Bruna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.