wedstrijd vd week zwolsche boys hoonhorst

Doe mee aan de Time Out Sport Jack Hutten Wedstrijd van de Week en maak kans op een speciale voetbal. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de bal is de uitslag van de wedstrijd tussen Zwolsche Boys en Hoonhorst goed te voorspellen.

Hoonhorst is niet best aan de competitie begonnen. De ploeg bezet na zeven speelronden de voorlaatste plaats in de Vijfde Klasse H met slechts drie punten. Alleen Ulu Sport staat nog onder de Hoonhorsters met nul punten. De Deventenaren hebben echter een wedstrijd minder gespeeld. Hoonhorst scoorde dit seizoen slechts zeven keer en kreeg er al negentien om de oren.

Zwolsche Boys is de grote favoriet dit bekerduel. De jongens uit Zwolle bezetten de vierde plaats in de Tweede Klasse G. In zeven speelronden hebben de Zwollenaren dertien punten binnengesleept. Vooral aanvallend is Zwolsche Boys sterk. Er werd al zeventien keer doel getroffen. Daarentegen is de verdediging niet waterdicht. Zwolsche Boys heeft al veertien tegendoelpunten moeten incasseren.

De wedstrijd wordt gespeeld op het Jo van Marle sportpark in Zwolle en begint om 16.15 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 22 oktober 16.15 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.