wedstrijd vd week marienberg gramsbergen

De kraker tussen ‘Mainbarg’ en ‘Gramsbargen’ is vooral een wedstrijd tussen twee topschutters. De 26-jarige Bart Wind, spits van Gramsberger, schoot er dit seizoen al acht in. De totale productie van Wind in Gramsbergen 1 staat op 46 doelpunten. Dat is precies de helft van de totale productie van Rolf Hofsink (29) van Mariënberg, alias Diego. Hij schoot er dit seizoen al zeven in en wil deze wedstrijd natuurlijk graag over zijn concurrent heen.

Promovendus Gramsbergen heeft dit seizoen twaalf punten en Mariënberg heeft er tien. Bij een zege van de thuisclub wordt het stuivertje wisselen. Het zal zaterdag op sportpark Westerpark, waar de wedstrijd vanaf 14.30 uur wordt afgewerkt, spannend worden. Voor beide teams is een overwinning noodzaak, aangezien het gat met IJVV en Bergentheim anders groter wordt.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 29 oktober 14.30 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.