Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week ozc asc 62

wedstrijd van de week ozc asc 62

OZC, de zaterdagclub van Ommen, speelt zaterdag op sportpark de Westbroek om 14.30 uur tegen ASC’62 uit Dalfsen. Voor Jeroen Booijink, die zijn tweede jaar als trainer van OZC ingaat, is deze wedstrijd misschien wel iets specialer dan voor de anderen. Jeroen Booijink was namelijk jarenlang een vaste kracht in het eerste elftal van Dalfsen (de zondag afdeling). Als rechtsbuiten was Booijink voor menig verdediger een moeilijk te bespelen speler.

Na zijn carrière ging Jeroen de trainerscarrousel in. Na vier jaar Dalfsen en twee jaar Mariënberg zit hij nu voor het tweede seizoen bij OZC op de bank. Jeroen, die nog steeds in Dalfsen woont, bevalt het tot nu toe prima in Ommen. De eerste wedstrijden waren geen succes, maar een wat andere spelopvatting leverde daarna zes punten op. Zaterdag moest OZC de punten in Enschede laten.

Ook ASC ’62 heeft wat goed te maken na de 0-3 nederlaag tegen Oranje Nassau. Bij winst zal het gat met de ondersten wat groter worden, dus is het voor beide teams zaak de punten te pakken. Jeroen Booijink zal zijn best doen om zijn plaatsgenoten met lege handen naar huis te sturen, zodat hij weer makkelijk het dorp door kan.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres. Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 15 oktober 14.30 uur zijn geldig.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.