Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week hoonhorst usv

wedstrijd van de week hoonhorst usv

Elke week roept Vechtdal Centraal een wedstrijd van een club uit het Vechtdal uit tot wedstrijd van de week. Deze week is de wedstrijd Hoonhorst – USV uitgeroepen tot Time Out Sport Jack Hutten Wedstrijd van de Week.

Zondag wordt op sportpark de Potkamp in Hoonhorst de Vechtdalse derby tussen Hoonhorst en USV gespeeld. Je zou het ook blauw-wit tegen blauw-wit kunnen noemen, want beide teams spelen bijna in hetzelfde tenue. Het zal voor het team van Hans Antonissen een moeilijke wedstrijd worden. De mannen van Hoonhorst hebben pas één wedstrijd gewonnen en staan op de tiende plek. USV heeft al 10 punten en staat op de tweede plek.

Het scoren gaat USV goed af en met Stefan Buitenhuis is het team zeker sterker geworden. Buitenhuis die bij FC Zwolle en bij HHC heeft gespeeld is een zeer ervaren speler. De laatste jaren was hij actief in de zaal bij zaalvoetbalclub Ommen. De eerste wedstrijd kreeg hij al na 9 minuten de rode kaart. Afgelopen weekend was hij voor het eerst trefzeker. Als Hoonhorst erin slaagt Buitenhuis uit te schakelen hebben ze een kans, al zijn er ook anderen bij USV die het net regelmatig vinden. De wedstrijd begint zondag om 14.00 op de Potkamp in Hoonhorst.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres. Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 8 oktober 14.00 uur zijn geldig.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.