ward verkuylen algemeen directeur wezo groep

Dit kondigen de aandeelhouders van Wezo Groep Holding bestaande uit de gemeenten Dalfsen, Hattem, Raalte, Zwartewaterland en Zwolleerkuylen aan.

Daarnaast houdt hij zich bezig met de invoering van de Wet werken naar vermogen en de positie die sociale werkvoorzieningen en Wezo in het bijzonder daarin krijgen. Zowel de advies- als de selectiecommissie waren unaniem in hun voordracht.

Momenteel is Ward Verkuylen marketing officer bij UMC Sint Radboud te Nijmegen. De heer Verkuylen heeft werkervaring zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Zo werkte hij in de periode 2003-2008 als directeur stadsbedrijven bij de gemeente Nijmegen. Daarvoor (2000-2003) werkte hij als regiodirecteur bij Connexxion Midden-Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.