vv marienberg volop in beweging

“Als je ziet wat er de laatste jaren allemaal is gerealiseerd op sportpark het Westerpark wordt je daar als Mainbarger alleen maar hartstikke vrolijk van”, aldus de preses van de roodzwarte club. “De verbouwing van de kantine, uitbreiding van de bestuurs- en sponsorruimte, onze nieuwe leiderskamer, oplevering van het kunstgrasveld, het feit dat we binnenkort drie kleedkamers erbij krijgen, de ontwikkeling van een nieuwe website etcetera en het meeste door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers, dat zijn zaken waar je apetrots van wordt.”

Toch bespeurt Hutten af en toe negatieve geluiden rondom de 66-jarige club en daarom wil hij graag een andere denkwijze introduceren bij zijn voetbalclub. “Kijk eens wat er allemaal al dik in orde is, die vijf procent wat beter kan daar gaan we met z’n allen aan werken door niet terug te kijken maar te leren van eerder gemaakte fouten en proberen ze beter te doen in de toekomst.” De grote opkomst tijdens de ledenvergadering was daarvan al een goed teken aan de wand.

Er werd stilgestaan bij het overlijden van erelid en oud-voorzitter Eg Waayman eerder dit jaar. Het jaarverslag van de penningmeester deed de kassa rinkelen, Mariënberg verkeert in goede gezondheid. Door studie en drukke werkzaamheden moest Mirjam Otten noodgedwongen afscheid nemen als secretaris. Sinds begin dit jaar werd ze al vervangen door Alfred Dorgelo en deze werd afgelopen woensdag unaniem door de leden benoemd als haar opvolger.

Verder werd bestuurslid Klaas Pullen bedankt voor bewezen diensten, voor zijn takenpakket is nu Erik Zomerdijk volledig verantwoordelijk die het afgelopen seizoen reeds meedraaide. Vanuit de vergadering werd er positief gereageerd op enkele bestuursvoorstellen, zo zal de contributie verhoogd worden en gingen de leden akkoord met een wijziging/verandering van het clublogo. Het oude logo zal in een nieuw jasje worden gestoken. Bovendien werd in de ledenvergadering enkele leden voorgedragen voor erelid dan wel lid van verdienste. Tijdens de komende nieuwjaarsreceptie zal hier aandacht worden besteed.

Kortom, Mariënberg mag misschien de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, maar blijft desondanks volop in beweging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.