vrijwillige schrijvers gezocht

Een levensboek is een boek over iemands leven. Door terug te kijken wordt de mogelijkheid gecreëerd om met iemand belangrijke gebeurtenissen te herbeleven en via het levensboek de herinneringen tastbaar te maken.

Als je creatief bent, goed kunt schrijven en graag iets voor een ander doet, kun je je opgeven voor de cursus die voorafgaat aan het eigenlijke schrijven van het boek. Tijdens de cursus krijg je tips hoe je met verschillende mensen kunt praten en ook over de vormgeving. Aan het einde kun je gekoppeld worden aan iemand die graag een verhaal opgeschreven wil hebben.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij het Pluspunt, Pleijendal 89 of bellen met 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.