Home / archiefcentraal / vrijwillige schrijvers gezocht

vrijwillige schrijvers gezocht

Een levensboek is een boek over iemands leven. Door terug te kijken wordt de mogelijkheid gecreëerd om met iemand belangrijke gebeurtenissen te herbeleven en via het levensboek de herinneringen tastbaar te maken.

Als je creatief bent, goed kunt schrijven en graag iets voor een ander doet, kun je je opgeven voor de cursus die voorafgaat aan het eigenlijke schrijven van het boek. Tijdens de cursus krijg je tips hoe je met verschillende mensen kunt praten en ook over de vormgeving. Aan het einde kun je gekoppeld worden aan iemand die graag een verhaal opgeschreven wil hebben.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij het Pluspunt, Pleijendal 89 of bellen met 0529-434570.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.