Home / archiefcentraal / voorstelling schatgraven

voorstelling schatgraven

Als Hein de Haan aan de kinderen zijn ei-collectie laat zien, vinden ze een hele bijzondere schat. En wat heeft die schat te maken met het verhaal dat komt uit een waaier? Hein heeft geen idee, maar wil het wel heel graag weten. En ook de kinderen die zaterdag 5 november aanwezig kunnen zijn in GKV Het Kruispunt (Brethouwerstraat 19) zullen geboeid blijven tot ‘de schat’ zichtbaar wordt gemaakt.

Schatgraven verzorgt christelijke kindervoorstellingen. Ze worden uitgevoerd door Mariët van Putten. Voor haar betekent Schatgraven: Het zoeken naar de schat in Gods Woord, de Bijbel. Deze schat geeft zij graag door aan kinderen, zodat kinderen naast het horen van het bijbelverhaal ook leren begrijpen wat God door dit verhaal tot hen te zeggen heeft. In een zeer gevarieerde voorstelling wordt het verhaal verteld en verder uitgediept, hierbij wordt gebruik gemaakt van handpoppen, goocheltrucs, objectlessen en wordt er een spel gespeeld. De voorstelling is gratis en begint om 14.00 uur. Alle kinderen van 4 tot 10 jaar zijn van harte welkom.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.